Cântăreaţa Sophie Ellis-Bextor a născut un băieţel

Cântăreaţa britanică Sophie Ellis-Bextor a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băieţel, miercuri.

266 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Sophie Ellis-Bextor a născut un băieţel

Sophie Ellis-Bextor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sophie Ellis Bextor, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au împreună doi fii - Sonny, în vârstă de opt ani, şi Kit, în vârstă de doi ani, informează dailymail.co.uk.

Cel de-al treilea băiat al cuplului se va numi Ray Holiday şi a avut la naştere greutatea de 3,6 kilograme. Informaţia a fost confirmată de Richard Jones, în vârstă de 32 de ani, printr-un mesaj postat pe contul de Twitter al formaţiei The Feeling.

Precedentele două sarcini ale cântăreţei au fost destul de dificile. Sonny, primul copil al cântăreţei britanice, s-a născut prematur, venind pe lume cu opt săptămâni înainte de termen, prin cezariană. Kit, al doilea copil al artistei, s-a născut şi el prematur, cu nouă săptămâni înainte de termen, şi a cântărit la naştere doar 1,2 kilograme.

Sophie Ellis Bextor şi Richard Jones s-au cunoscut în 2003, la o săptămână după ce cântăreaţa se despărţise de partenerul ei din ultimii şase ani, Andy Boyd, şi s-au căsătorit în Italia, în iunie 2005.

Cântăreaţă şi compozitoare, Sophie Ellis-Bextor a cunoscut celebritatea în anul 2000, o dată cu lansarea pe piaţă a single-ului "If This Ain't Love", cântat împreună cu DJ Spiller. De atunci, artista britanică a lansat şi alte piese de succes, precum "Murder On The Dancefloor", "Take Me Home" şi "Music Gets the best of me". Muzica cântăreţei Sophie Ellis-Bextor reprezintă un amestec de disco şi pop, cu influenţe electro din anii '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici