Cântăreţul Billy Joel: Am folosit alcoolul ca medicament, după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001

Cântăreţul american Billy Joel, care s-a internat în clinici de tratare a dependenţei în 2002 şi în 2005, după ce a suferit mulţi ani din cauza depresiei, a declarat într-un interviu recent că a folosit "alcoolul ca medicament", după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

176 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Billy Joel: Am folosit alcoolul ca medicament, după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001

Billy Joel (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Într-un interviu acordat recent publicaţiei New York Times, Billy Joel spune că alcoolismul nu a fost niciodată o problemă reală pentru el - toate problemele sale au fost cauzate de atacurile teroriste de la New York din 11 septembrie 2001.

Referindu-se la cele trei accidente de automobil pe care le-a avut înainte de a se interna în acele clinici de tratare a dependenţei, muzicianul în vârstă de 64 de ani a spus că motivul pentru care începuse să conducă neglijent a fost depresia, nu alcoolul.

"Eram într-un fel de ceaţă mentală, iar asta nu avea nicio legătură cu alcoolul. Mintea mea nu mai funcţiona corect. Nu mai eram concentrat. Am intrat într-o depresie profundă după atacurile din 11 septembrie. Nici acum nu ştiu dacă mi-am revenit din asta", a spus muzicianul american, adăugând că a "folosit alcoolul ca medicament".

"Te doare cu adevărat atunci când vezi ceea ce omul poate să facă altui om. În plus, a existat apoi o despărţire de cineva şi am avut nevoie de o perioadă înainte să mă repun pe picioare", a mai spus acesta.

Potrivit jurnaliştilor de la huffingtonpost.com, Billy Joel ar putea să se refere la Katie Lee, cu care s-a căsătorit în 2004 - când ea avea doar 23 de ani - şi de care a divorţat în 2009.

Billy Joel ocupă locul al şaselea în clasamentul celor mai bine vânduţi muzicieni din Statele Unite, potrivit Recording Industry Association of America (RIAA). Cântăreţul a avut numeroase piese de succes în Topul 10 american în fiecare dintre deceniile '70, '80, '90, a vândut peste 150 de milioane de discuri în lumea întreagă şi a câştigat de şase ori premiul Grammy. A fost inclus în Songwriter's Hall of Fame (1992) şi în Rock and Roll Hall of Fame (1999).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici