Cântăreţul Black, în comă după ce a suferit un accident de maşină. Concertul de la Bucureşti se amână

Cântăreţul britanic Black a fost implicat într-un accident de maşină, luni, în Irlanda, starea sa fiind critică, dar stabilă, fapt pentru care show-ul său, programat pe 4 martie, la Bucureşti, a fost amânat, informează German Quality Entertainment.

1413 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Black, în comă după ce a suferit un accident de maşină. Concertul de la Bucureşti se amână

Artistul Black, în comă după ce a suferit un accident de maşină; concertul de la Bucureşti se amână

În urma accidentului, Colin Vearncombe, al cărui nume de scenă este Black, prezintă multiple leziuni în zona capului şi a membrelor. "Colin este înconjurat de căldura familiei sale, care se roagă pentru el, iar medicii îi oferă toată îngrjirea de care are nevoie. Familia sa ar aprecia dacă fanii i-ar trimite energia pozitivă de care are atâta nevoie, pentru a se trezi din comă", a transmis managerul de turneu al artistului britanic.

Concertul care urma să se desfăşoare, pe 4 martie, la Hard Rock Café din Bucureşti se va amâna, fiind slabe şanse ca artistul să îşi revină complet până la începutul primăverii. Potrivit medicilor, doar recuperarea va dura câteva luni.

Cunoscut pentru piesa "Wonderful Life", care a dominat topurile din Franţa, Germania şi Austria în 1987, britanicul Colin Vearncombe s-a născut în Liverpool, pe 26 mai 1962. El şi-a început activitatea muzicală în 1981, lansând 14 albume de studio şi mai multe materiale live în peste trei decenii de activitate, dar a publicat şi două colecţii de poezii, "I Am Not The Same Person" şi "Walk the Dottet Line".

Noul album, "Blind Faith", a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu în Europa.

Persoanele care au cumpărat bilete pentru evenimentul de la Bucureşti pot recupera contravaloarea acestora, începând de miercuri, de la punctele de la care le-au achiziţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici