Cântăreţul Jason Mraz s-a logodit

Cântăreţul Jason Mraz s-a logodit cu cântăreaţa şi compozitoarea Tristan Prettyman, pe 23 decembrie, data nunţii urmând să fie anunţată ulterior, informează contactmusic.com.

17 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Jason Mraz s-a logodit

Cântăreţul Jason Mraz s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul în vârstă de 33 de ani a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, în vârstă de 28 de ani, şi a anunţat vestea pe Twitter.

"Ea a spus da", a scris Jason Mraz.

La rândul său, Tristan Prettyman a folosit internetul pentru a-şi descrie reacţia: "Pentru prima dată am rămas fără cuvinte. Am zis «La naiba. Bărbatul visurilor mele! Şi pentru tot restul vieţii mele»".

Anul trecut, Mraz a făcut publică relaţia cu Prettyman, declarând pentru Eonline.com că nu este căsătorit, dar că a găsit-o pe aleasa inimii lui.

Jason Mraz este cântăreţ şi textier, stilul său incluzând o varietate de elemente, precum pop, rock, folk, reggae. Până în prezent a lansat trei albume de studio, "Waiting for My Rocket to Come" (2002), "Mr. A-Z" (2005) şi "We Sing. We Dance. We Steal Things" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici