Cântăreţul Peter Andre se căsătoreşte

Cântăreţul Peter Andre se căsătoreşte azi, în oraşul Exeter, din Marea Britanie, cu Emily MacDonagh - mama fiicei sale în vârstă de 18 luni, Amelia -, pe care a cerut-o de soţie în luna ianuarie a acestui an, informează contactmusic.com.

420 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Peter Andre se căsătoreşte

Cântăreţul Peter Andre se căsătoreşte sâmbătă (Foto: AFP)

Ceremonia, despre care fanii credeau că va avea loc în 2016, se desfăşoară la Mamhead House, un loc cunoscut pentru nunţile de lux pe care le găzduieşte.

Emily MacDonagh, în vârstă de 26 de ani, care a devenit recent medic, l-a cunoscut pe Andre, în vârstă de 42 de ani, în 2010, când acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale realizate de tatăl ei.

Peter Andre, cunoscut pentru hitul "Mysterious Girl", a mai fost căsătorit, între anii 2005 şi 2009, cu modelul Katie Price, pe care a cunoscut-o în 2004, în timpul reality show-ului "I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here" ("Sunt celebru, scoate-mă de aici!"). Peter Andre şi Katie Price au împreună doi copii, Junior Savva şi Princess Tiaamii.

Cântăreţul a lansat până în prezent zece albume de studio, cel mai recent fiind "Big Night" (2004), şi a fost protagonistul mai multor sezoane de reality show împreună cu fosta sa soţie, Katie Price. De asemenea, Andre a lucrat la diverse emisiuni ale postului britanic ITV, ca prezentator şi invitat permanent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici