Cântăreţul Ryan Adams, acuzat de abuz emoţional şi sexual de şapte femei

Cântăreţul şi compozitorul american Ryan Adams este acuzat de abuz emoţional şi sexual de şapte femei, potrivit unei anchete publicate de The New York Times.

1091 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Ryan Adams, acuzat de abuz emoţional şi sexual de şapte femei

Cântăreţul american Ryan Adams este acuzat de abuz emoţional şi sexual de şapte femei

Femeile au declarat că Ryan Adams s-a oferit să le ajute în carieră, dar a cerut în schimb favoruri sexuale şi în unele momente a fost agresiv verbal şi emoţional cu acestea.

De altfel, şi fosta soţie a lui Adams, actriţa şi cântăreaţa Mandy Moore, a declarat de mai multe ori că acesta a abuzat-o emoţional în timpul căsniciei. Cei doi au divorţat în 2016.

După apariţia articolului în The New York Times, miercuri, Adams a publicat un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter: "Nu sunt un bărbat perfect şi am făcut multe greşeli".

"Tuturor celor pe care i-am rănit, deşi neintenţionat, le cer scuze profund. Dar portretul făcut de acest articol este supărător de incorect", a mai scris Adams, care a explicat că unele detalii sunt interpretate greşit, altele sunt false.

Adams şi-a lansat albumul de debut în anul 2000 şi a fost de şapte ori nominalizat la Grammy. A lansat în 2016 un cover al celebrului album premiat cu Grammy "1989", lansat de Taylor Swift cu un an înainte. A lucrat ca producător muzical pentru Willie Nelson şi Jenny Lewis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici