Cântăreţul Tom Jones are o relaţie cu Priscilla Presley, văduva lui Elvis

Cântăreţul Tom Jones, văduv după moartea soţiei sale vreme de 59 de ani, pe nume Lady Melinda Rose Woodward, în 2016, are o relaţie cu Priscilla, fosta soţie a lui Elvis Presley, informează contactmusic.com.

4766 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Tom Jones are o relaţie cu Priscilla Presley, văduva lui Elvis

Cântăreţul Tom Jones are o relaţie cu Priscilla Presley, văduva lui Elvis (Imagine: TheMirror.co.uk)

Priscilla, fosta soţia a lui Elvis Presley, în vârstă de 71 de ani, l-ar fi ajutat pe Tom Jones să treacă peste durerea pierderii soţiei sale. De curând, Priscilla şi Tom Jones au trecut de la iubire platonică la o relaţie amoroasă, potrivit ziarului The Sun din Marea Britanie.

"Tom a avut un an dificil, după moartea Lindei şi Priscilla a fost un sprijin extraordinar", a declarat o sursă publicaţiei The Sun. "Tom şi Priscilla se curtează. Există o scânteie între ei, dar vor s-o ia încet. Este într-adevăr devreme să vorbim de o relaţie închegată, dar se înţeleg perfect". 

Tom şi Priscilla au fost văzuţi împreună de mai multe ori. Cea mai recentă apariţie a celor doi împreună a fost atunci când au luat cina la într-un restaurant de la Hollywood pe 17 ianuarie.

În timp ce cântăreţul hitului "Delilah", în vârstă de 79 de ani, nu a a făcut un secret din pasiunea lui pentru Priscilla, a fost rezervat când a fost întrebat despre zvonurile privind relaţia romantică. Tom Jones a declarat pentru The Sun: "Noi am fost prieteni pentru o lungă perioadă de timp. E o femeie frumoasă. Ne bucurăm de nopţile petrecute împreună."

De asemenea, un purtător de cuvânt al lui Tom Jones a adăugat: "Priscilla Presley şi Tom se cunoscut de mulţi, mulţi ani."

Actriţa Priscilla Presley, cu roluri în serialul Dallas şi filmele "Naked Gun", este mai degrabă faimoasă pentru relaţia ei cu superstarul pop Elvis Presley. Elvis şi Priscilla s-au căsătorit în 1967 şi au divortat in 1973. Priscilla a mai avut relaţii cu actorul Mike Edwards şi cu juratul din show-ul "Pop Idol" Nigel Lythgoe.

Tom Jones a făcut mărturisiri de despre durerea lui de după moartea soţiei sale în aprilie 2016, şi a recunoscut într-un interviu din octombrie anul trecut, că visează adesea că Linda este încă în viaţă. Totodată, Jones a spus că perspectiva de a-şi găsi o nouă dragoste e cât de poate de departe. Când a fost întrebat dacă prevede o nouă relaţie în viitor, cântăreţul a declarat pentru Sunday People: "Nici măcar nu m-am gândit la asta, chiar n-am făcut-o."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici