Cântecul emoţionant prin care un tânăr bolnav de cancer se desparte de familie şi prieteni - VIDEO

Un adolescent care suferă de o formă incurabilă de cancer a înregistrat o melodie pentru a-şi lua la revedere de la familie şi prieteni după ce a aflat că mai are doar între trei luni şi un an de trăit.

2262 afișări
Imaginea articolului Cântecul emoţionant prin care un tânăr bolnav de cancer se desparte de familie şi prieteni - VIDEO

Cântecul emoţionant prin care un tânăr bolnav de cancer se desparte de familie şi prieteni

Zach Sobiech, în vârstă de 17 ani, din Lakeland, Minnesota, a scris cântecul intitulat "Nori/ Clouds" şi a postat pe YouTube un videoclip cu fragmente din înregistrarea în studio, materialul adunând peste 412.000 de vizualizări în ultimele zece zile.

Când avea 14 ani, tânărul american a fost diagnosticat cu osteosarcom, un tip de cancer osos care se dezvoltă la copii şi care afectează, în fiecare an, aproximativ 400 de oameni cu vârsta sub 20 de ani, scrie Daily Mail.

Zach a primit diagnosticul după ce a mers la doctor din cauza unei dureri persistente la şold, iar medicii au descoperit ulterior că avea o tumoare de mari dimensiuni. De atunci, băiatul a suferit zeci de operaţii, inclusiv o înlocuire de şold, precum şi luni de chimioterapie.

În refrenul melodiei, Zach spune: "Şi vom ajunge sus, sus, sus, dar eu voi zbura puţin mai sus. Vom ajunge sus în nori, pentru că priveliştea e mai frumoasă. Aici, sus, draga mea. Nu mai e mult, nu mai e mult."

Familia tânărului a înfiinţat un fond în numele lui, Fondul Zach Sobiech Osteosarcoma, pentru a ajuta la strângerea de bani pentru această boală rară. Cei care donează cel puţin 20 de dolari primesc albumul lu Zach, pe care se află şi cântecul "Clouds".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici