Caprice Bourret, posesoarea decolteului perfect

Formula sânilor perfecţi a fost descoperită de un specialist în chirurgie estetică din Marea Britanie, care este de părere că fotomodelul Caprice Bourret este posesoarea decolteului perfect, în timp ce Victoria Beckham are un bust "lipsit de naturaleţe", informează dailimail.co.uk.

6 afișări
Imaginea articolului Caprice Bourret, posesoarea decolteului perfect

Caprice Bourret, posesoarea decolteului perfect

Sânii perfecţi trebuie să aibă mameloanele îndreptate uşor în sus, spune medicul Patrick Malluci, care îşi va prezenta teoria, sub titlul "Concepte de design în operaţiile de mărire a sânilor", la o conferinţă medicală internaţională care va avea loc în cursul acestei săptămâni la Londra.

Specialistul a mai adăugat că un sân perfect trebuie să aibă jumătatea superioară puţin mai mică decât cea inferioară, într-o proporţie de 45/55.

Malluci a ajuns la aceste concluzii după ce a studiat sute de fotografii publicate în reviste şi tabloide.

În opinia sa, fotomodelul Caprice Bourret este posesoarea decolteului ideal, în timp ce sânii Victoriei Beckham nu arată natural, pentru că seamănă cu nişte globuri.

"Am studiat o varietate de fotografii ale celor mai populare modele topless pentru a putea selecta proporţiile pe care le au în comun şi trăsăturile considerate cele mai atractive. (...) Astfel am putut pune la punct un set de standarde estetice care pot fi aplicate în operaţiile de mărire a sânilor", a spus Malluci.

"În mod evident, trebuie să se ia în calcul şi interpretarea personală, dar acest lucru mi-a permis să creez un tipar care are succes de mai multă vreme", a adăugat medicul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici