Care este cea mai vizualizată imagine din lume - FOTO

Wallpaper-ul numit "Bliss", reprezentând o colină verde deasupra căruia se află un cer senin, albastru, umbrit doar de nişte nori albi, este cea mai vizualizată imagine din întreaga lume.

16765 afișări
Imaginea articolului Care este cea mai vizualizată imagine din lume - FOTO

Care este cea mai vizualizată imagine din lume - FOTO (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Mulţi nici nu cred că este o fotografie reală, dar acel loc chiar există şi se află in California, în Sonoma County, potrivit thenextweb.com.

Fotografia a fost făcută în 1996, cu ani înaintea lansării Windows XP, iar autorul ei este fotograful Charles O'Rear.

Imaginea este atât de bine realizată încât foarte mulţi consideră că peisajul a fost făcut pe calculator. Autorul ei a menţionat că nici măcar nu a folosit un aparat digital.

Din păcate, colina înverzită nu mai există, locul ei fiind luat de o plantaţie de viţă de vie.

În 2006, Charles O'Rear s-a întors la locul unde a făcut poza, însă nu a mai găsit acelaşi loc de vis.

VEZI AICI CUM ARĂTA ACEST LOC ÎN 2006

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici