Care sunt câştigătorii trofeelor la gala MTV Europe Music Awards 2011 - GALERIE FOTO

Cântăreaţa americană Lady Gaga s-a dovedit a fi din nou imbatabilă, duminică seară, la Belfast, unde a câştigat patru trofee la gala MTV Europe Music Awards 2011.

1138 afișări
Imaginea articolului Care sunt câştigătorii trofeelor la gala MTV Europe Music Awards 2011 - GALERIE FOTO

Care sunt câştigătorii trofeelor la gala MTV Europe Music Awards 2011 (Imagie: Mediafax Foto/AFP)

Lady Gaga, prezentă la eveniment, s-a impus la categoria "cel mai bun cântec" ("Born This Way"), "cea mai bună cântăreaţă a anului", "cel mai bun videoclip" ("Born This Way") şi "artistul cu cel mai mare număr de admiratori".

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani nu a mai urcat pe scenă purtând o rochie din bucăţi de carne crudă, aşa cum a făcut-o la ediţia din 2010, ci a prezentat de această dată o coafură extravagantă, care a captat atenţia spectatorilor.

După ce a avut parte de o săptămână dificilă, pe parcursul căreia o tânără în vârstă de 20 de ani a susţinut că Justin Bieber ar fi tatăl copilului ei, starul canadian a câştigat două recompense majore, duminică seară, la Belfast - pentru cel mai bun cântăreţ şi cel mai bun cântăreţ de muzică pop.

Selena Gomez, iubita lui Justin Bieber şi, totodată, prezentatoarea galei, împreună cu actorul american David Hasselhof, nu a făcut niciun comentariu referitor la acele zvonuri.

Cântăreaţa germană Lena Meyer-Landrut - câştigătoarea concursului Eurovision 2010 -, după ce s-a impus la categoria "Best European Act" în faţa divei soul britanice Adele, a eşuat în faţa grupului sud-coreean Big Bang la categoria "Best Worldwide Act".

Rapperul american Eminem a fost desemnat din nou cel mai bun artist hip-hop, dar nu a fost prezent la gala de la Belfast.

Legendarul grup britanic Queen a primit Global Icon Award, premiu înmânat de cântăreaţa americană Katy Perry.

"Ei mi-au schimbat viaţa. Moştenirea pe care ne-a lăsat-o Freddy Mercury va străluci întotdeauna pe firmamentul muzicii", a spus artista americană.

La gala de duminică seară, care a avut loc la Odissey Arena, Linkin Park s-a impus la categoria cea mai bună trupă rock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici