Carla Bruni-Sarkozy, furioasă după ce o fotografie cu nudul său a apărut în presă

Carla Bruni-Sarkozy, soţia şefului de stat francez şi fost top model, s-a înfuriat după ce o fotografie cu nudul său, care va fi scoasă la licitaţie la New York, luna viitoare, a apărut în presa din Marea Britanie, cu câteva ore înainte de vizita sa oficială în această ţară.

79 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni-Sarkozy, furioasă după ce o fotografie cu nudul său a apărut în presă

Carla Bruni-Sarkozy, furioasă după ce o fotografie cu nudul său a apărut în presă

Fotografia a fost publicată alături de un anunţ al casei de licitaţii Christie's, informează mirror.co.uk.

Fotografia alb/negru, realizată de Michel Comte în urmă cu 15 ani, o reprezintă pe fostul top model italian convertită în cântăreaţă într-o poziţie care, aparent, face referire la tabloul "Les Poseuses" de Georges Seurat, cu mâinile împreunate pentru a-şi proteja părţile intime. Bruni a fost fotografiată în picioare, iar sânii săi sunt descoperiţi.

Bruni, în vârstă de 40 de ani, care miercuri se întâlneşte, în cadrul vizitei de stat făcută alături de soţul său, preşedintele francez Nicolas Sarkozy, cu regina Elizabeth a II-a, a spus că momentul ales de Christie's pentru anunţ "a fost incredibil de nepotrivit şi dureros".

Fosta iubită a lui Mick Jagger şi Eric Clapton, în prezent cântăreaţă, este disperată să scape de imaginea sexy şi plănuia ca în timpul vizitei de stat în Marea Britanie să se impună ca o soţie de şef de stat serioasă.

"Carla este furioasă şi supărată pentru că o organizaţie comercială a ales să publice această fotografie în acest moment", a declarat o sursă apropiată primei doamne a Franţei.

Christie's a motivat scoaterea la vânzare a imaginii primei doamne în exerciţiu prin faptul că soţia lui Nicolas Sarkozy este "una dintre cele mai frumoase femei din lume".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici