Carla Bruni-Sarkozy: Temperamentul soţului meu sperie oamenii

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, a declarat într-un interviu controversat, acordat publicaţiei International Herald Tribune, că temperamentul soţului său, preşedintele francez Nicolas Sarkozy, îi sperie uneori pe oameni, informează dailymail.co.uk.

282 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni-Sarkozy: Temperamentul soţului meu sperie oamenii

Carla Bruni-Sarkozy: Temperamentul soţului meu sperie oamenii

Carla Bruni a mărturisit că încearcă să îmblânzească, atât cât poate, celebrul temperament agresiv al soţului ei, Nicolas Sarkozy.

În cel mai controversat interviu pe care l-a acordat până în prezent, prima doamnă a Franţei l-a descris pe şeful statului francez drept un despot înfricoşător, care necesită eforturi constante pentru a fi calmat.

Carla Bruni, care şi-a păstrat numele de fată pe care l-a folosit în cariera ei de cântăreaţă pop, a declarat: "Mulţi oameni se tem de el, nu doar din cauza funcţiei lui, cât din cauza temperamentului său". "Nu cred că a avut vreodată timp pentru «la dolce vita». I-am arătat cum se procedează", a adăugat Carla Bruni.

Raporturile avute de Nicolas Sarkozy cu femeile din trecutul său au fost descrise ca fiind "schimburi brutale" de către prima doamnă a Franţei.

Astfel, se ştie că cel puţin una dintre fostele partenere ale actualului preşedinte francez a depus plângere la poliţie din cauza comportamentului lui brutal. De asemenea, o presupusă violenţă domestică între Sarkozy şi fosta lui soţie, Cecilia - cu care a fost căsătorit 10 ani, până la alegerile prezidenţiale din mai 2007 -, a fost descrisă în biografia scrisă de reputatul autor francez Hubert Coudurier, publicată anul trecut. Nicio acuzaţie oficială nu a fost formulată împotriva lui Sarkozy în urma acestui presupus incident. În schimb, Nicolas Sarkozy a decis să se mute din reşedinţa din Neuilly-sur-Seine, unde locuia împreună cu Cecilia, într-o casă dintr-o suburbie a Parisului, fiind găzduit de un prieten.

Citeşte şi:

Sacoşele imprimate cu nudul Carlei Bruni-Sarkozy urmează să fie arse

Geantă inscripţionată cu imaginea nud a Carlei Bruni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici