Carla Bruni şi fostul său iubit au dat în judecată două publicaţii franceze

Carla Bruni-Sarkozy şi fostul său iubit Raphael Enthoven au acţionat în instanţă, în numele fiului lor, publicaţiile franceze Ici Paris şi Closer, pentru încălcarea dreptului la viaţă privată şi a dreptului la imagine a băieţelului în vârstă de şapte ani.

745 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni şi fostul său iubit au dat în judecată două publicaţii franceze

Carla Bruni şi fostul său iubit au dat în judecată două publicaţii franceze

Carla Bruni-Sarkozy şi fostul său iubit Raphael Enthoven cer în instanţă 200.000 de euro depăgubiri morale de la publicaţia Ici Paris şi 20.000 de euro de la revistă Closer.

Ici Paris a publicat, pe 24 iunie, un articol în care autorul anunţa venirea pe lume a unui frate sau a unei surori pentru băieţelul de şapte ani pe care prima doamnă a Franţei îl are cu Raphael Enthoven. Articolul aducea ca dovadă silueta mult mai plină a actualei partenere de viaţă a lui Enthoven.

Avocatul publicaţiei Ici Paris, Christophe Bigot, a declarat că sesizarea în instanţă este tardivă, deoarece ediţia revistei care includea materialul respectiv nu mai este pe piaţă încă din 30 iunie.

Pe de altă parte, avocatul a ironizat acţiunea soţiei preşedintelui francez, făcând referire la numeroasele articole publicate în presă despre naşterea fiului său şi a lui Enthoven şi la diversele fotografii care îl ilustrau pe preşedintele Sarkozy purtându-l pe umeri pe micuţul de şapte ani.

Tribunalul va da sentinţa pe 25 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici