Carlos Santana s-a căsătorit în Hawaii

Carlos Santana s-a căsătorit cu logodnica sa Cindy Blackman, pe 19 decembrie 2010, în Hawaii, a anunţat, miercuri, agentul de presă al celebrului muzician, citat de accesshollywood.com.

65 afișări
Imaginea articolului Carlos Santana s-a căsătorit în Hawaii

Carlos Santana s-a căsătorit în Hawaii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii private ce a fost organizată la hotelul The Ritz Carlton din Maui. Printre cei 180 de invitaţi s-au numărat prezentatorul de televiziune George Lopez şi muzicienii Herbie Hancock, Wayne Shorter şi membrii trupei Santana, al cărei toboşar este chiar Cindy Blackman.

Potrivit revistei People, Cindy Blackman, care a cântat mulţi ani în trupa lui Lenny Kravitz, a purtat o rochie albă din mătase, creată de casa de modă Zoro din Zurich.

Carlos Santana, în vârstă de 63 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Cindy Blackman, în vârstă de 51 de ani, pe scenă, în timpul unui concert pe care îl susţinea la Chicago, în iulie 2010.

Aceasta este a doua căsătorie pentru Carlos Santana, care a divorţat de prima lui soţie, Deborah, în 2007, după un mariaj care a durat 34 de ani.

Timp de mai bine de patru decenii, Carlos Santana a evitat cu succes încadrarea într-un anumit gen muzical, a depăşit bariere culturale şi geografice şi a transformat încărcătura pasională a chitarei sale într-una dintre cele mai renumite "semnături" muzicale din istorie.

Virtuozul chitarist născut în Mexic, autorul hiturilor din anii '70 "Black Magic Woman" şi "Oye Como Va", dar şi al unor piese mai recente devenite celebre - "Smooth/ Dame Tu Amor" şi "Maria Maria" -, a vândut peste 90 de milioane de albume de-a lungul unei cariere de peste 40 de ani. Carlos Santana a câştigat zece premii Grammy, din care opt i-au fost decernate pentru albumul său "Supernatural" din 1999, extrem de bine primit şi de public.

Cindy Blackman a înregistrat şi a susţinut multe turnee în calitate de toboşar alături de Lenny Kravitz şi a cântat împreună cu numeroşi artişti precum Pharoah Sanders, Cassandra Wilson şi Bill Laswell.

Carlos Santana a concertat la Bucureşti în 2009, în cadrul festivalului B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici