Carrie Fisher a confirmat că reia rolul prinţesei Leia din "Războiul stelelor 7"

Actriţa Carrie Fisher a confirmat că va relua rolul care a făcut-o celebră, cel a prinţesei Leia din seria "Războiul stelelor/ Star Wars", în partea a şaptea a francizei de succes.

368 afișări
Imaginea articolului Carrie Fisher a confirmat că reia rolul prinţesei Leia din "Războiul stelelor 7"

Carrie Fisher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-ar plăcea să port din nou coafura mea veche - dar cu păr alb. Cred că ar fi amuzant", a mai spus actriţa, în vârstă de 57 de ani, pentru TV Guide, informează accesshollywood.com.

Ea a mai spus că vechii săi colegi Harrison Ford (Han Solo) şi Mark Hamill (Luke Skywalker) se vor întoarce în "Războiul stelelor 7", ale cărui filmări vor începe în martie sau aprilie, sub bagheta regizorului J. J. Abrams.

"Star Wars: Episode VII" va avea premiera pe marile ecrane pe 18 decembrie 2015.

La începutul acestei săptămâni, Abrams a confirmat finalizarea scenariului, scris în colaborare cu Lawrence Kasdan. "Avem scenariul şi mergem cu toate motoarele înainte", a declarat cineastul J. J. Abrams, devenit celebru după ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o altă franciză SF de succes, "Star Trek", pentru Television Critics Association.

De asemenea, Lawrence Kasdan a fost coscenarist pentru părţile a cincea şi a şasea din "Războiul stelelor", după ce Michael Arndt a renunţat la acest proiect cinematografic.

Deşi a confirmat încheierea scenariului, regizorul american nu a oferit nicio informaţie despre intriga filmului şi nici despre personaje sau distribuţie, adăugând: "Fanii vor afla în curând detaliile şi aştept cu nerăbdare acest lucru, astfel încât să mergem mai departe (cu filmările, n.r.)".

Cu toate acestea, J. J. Abrams a confirmat că poartă negocieri cu Jesse Plemons, un star al serialului "Breaking Bad", care ar putea juca rolul principal, iar printre actorii care s-ar putea afla în distribuţie se numără şi Michael Fassbender.

"(Plemons, n.r.) este unul dintre actorii cu care am discutat, într-adevăr", a spus Abrams, fără să mai ofere alte detalii.

Se pare că Jesse Plemons ar concura pentru rolul fiului lui Luke Skywalker, datorită asemănării sale fizice cu actorul Mark Hamill.

Studiourile Disney au achiziţionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", deţinută iniţial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari în 2012 şi au anunţat că vor lansa trei filme noi în această serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici