Casa Gucci a lansat o linie de pantofi ecologici

Casa Gucci a lansat o linie de pantofi ecologici, ce vor fi confecţionaţi din plastic biodegradabil. Colecţia denumită Sustainable Soles a fost realizată de Frida Giannini, directorul de creaţie al casei de modă.

351 afișări
Imaginea articolului Casa Gucci a lansat o linie de pantofi ecologici

Casa Gucci a lansat o linie de pantofi ecologici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelele feminine sunt balerini în nuanţe de roşu, gri şi negru şi conţin un mic detaliu decorativ - "GG", care este logoul casei Gucci, informează contactmusic.com.

Modelele bărbăteşti sunt pantofi de sport cu talpa din cauciuc biodegradabil, partea superioară din piele vopsită cu substanţe vegetale şi cu şireturi fabricate din materiale bio. Logoul casei Gucci apare pe limba acestor modele bărbăteşti, aplicat pe o etichetă din poliester reciclabil.

Pantofii din linia Sustainable Soles fac parte din colecţia de toamnă a anului 2012 şi vor putea fi achiziţionaţi de pe site-ul şi din magazinele casei Gucci de la sfârşitul lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici