Căsătoria prinţului William, celebrată la scară miniaturală cu ajutorul a 10.000 de piese Lego

Angajaţii companiei Legoland Windsor au dorit să celebreze apropiata căsătorie a prinţului William cu logodnica sa Kate Middleton printr-o reproducere la scară miniaturală a acestui eveniment, cu ajutorul a peste 10.000 de piese Lego, informează newslite.tv.

64 afișări
Imaginea articolului Căsătoria prinţului William, celebrată la scară miniaturală cu ajutorul a 10.000 de piese Lego

Căsătoria prinţului William, celebrată la scară miniaturală cu ajutorul a 10.000 de piese Lego (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angajaţii companiei britanice au avut nevoie de peste 30 de ore pentru a asambla toate figurinele în acest proiect miniatural, în care prinţul William şi Kate Middleton, reprezentaţi prin piese Lego special construite şi vopsite pentru acest eveniment, se află la porţile castelului Windsor şi sunt înconjuraţi de numeroşi admiratori şi membri ai familiei regale britanice.

Fiecare dintre figurinele înalte de 10 centimetri a avut nevoie de aproximativ o oră pentru a fi fabricată manual, iar printre invitaţii de onoare la nunta regală se află şi câteva figurine speciale care îi reprezintă pe David şi Victoria Beckham, Paul McCarthy şi Elton John.

Pot fi admirate şi alte personaje celebre, precum versiunile Lego ale reginei Elizabeth a II-a şi ale altor membri ai familiei regale, dar şi câţiva căţeluşi din rasa Corgis, foarte îndrăgiţi de regina Marii Britanii.

Pentru reproducerea la scară miniaturală a Palatului Buckingham a fost nevoie de 160.000 de piese Lego, iar asamblarea lui a necesitat 550 de ore de muncă.

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews, dar relaţia lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărţire în anul 2007.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a aproximativ 1.900 de invitaţi - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici