Casele de lux ale celebrităţilor. Cât costă locuinţele private ale lui Richard Branson sau Jerry Seinfeld

O parte dintre miliardarii lumii şi actorii celebri şi-au cumpărat locuinţe private, unde se pot retrage departe de ochii curioşilor. Malibu, insulele din Caraibe sau staţiuni montane de lux, sunt doar câteva dintre destinaţiile alese. Preţul este şi el pe măsură, o locuinţă costând minimum 18 milioane de dolari.

686 afișări
Imaginea articolului Casele de lux ale celebrităţilor. Cât costă locuinţele private ale lui Richard Branson sau Jerry Seinfeld

Casele de lux ale celebrităţilor. Cât costă locuinţele private ale lui Richard Branson sau Jerry Seinfeld (Imagine: Incont.ro)

Miliardarul Richard Branson, patronul casei de discuri Virgin, are propria sa insula Necker Island. Locuinţa sa din Insulele Virgine Britanice are 14 camere şi, ocazional, poate fi închiriată contra a 54.000 de dolari pe seară. Insula are în total 74 de acri şi găzduieşte înca 6 case pe lângă locuinţa principală. Complexul are vedere la ocean, are SPA, piscine, hamac şi un teren de tenis. În plus, turiştii pot face o plimbare cu un submarin, deţinut tot de Branson.

Actorii americani Goldie Hawn şi Kurt Russell îşi închiriază locuinţa de lux din Malibu, California, contra sumei de 95.000 de dolari pe lună, în timpul verii.

Vila costa în total 14,7 milioane de dolari şi are 4 dormitoare şi 5 băi. Locuinţa de 4.300 de metri pătraţi are o cameră de oaspeţi pentru meditaţie şi SPA.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici