Câştigătorii MTV Movie Awards 2010

Lungmetrajul "Saga Amurg: Lună Nouă" a fost marele câştigător al galei MTV Movie Awards, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, câştigând patru trofee, inclusiv mult râvnitul premiu pentru cel mai bun film al anului, informează contactmusic.com.

109 afișări
Imaginea articolului Câştigătorii MTV Movie Awards 2010

Kristen Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorii Kristen Stewart şi Robert Pattinson, starurile francizei "Amurg/ Twilight", s-au numărat printre premianţi, impunându-se la categoriile "cea mai bună actriţă", respectiv "cel mai bun actor".

Cei doi actori, despre care presa internaţională a afirmat în mai multe ocazii că ar forma un cuplu şi în viaţa reală, au împărţit şi premiul pentru cel mai bun sărut.

În plus, Robert Pattinson s-a impus la categoria "global superstar".

Printre ceilalţi câştigători ai acestei gale s-au aflat Anna Kendrick, desemnată cel mai bun star debutant, pentru rolul din filmul "Sus, în aer/ Up in the Air", în care a jucat alături de George Clooney.

Actorii Zach Galifianakis şi Ken Jeong au câştigat premiul categoriei "cea mai bună interpretare dintr-o comedie", respectiv "cel mai bun moment WTF", pentru rolurile lor din comedia "Marea mahmureală/ The Hangover".

Actriţa Sandra Bullock a apărut pentru prima oară în public după problemele din căsnicie intens mediatizate, pentru a primi MTV Generation Award. Actriţa americană, premiată cu Oscar în februarie, care a renunţat la apariţiile în public după ce infidelităţile soţului ei, Jesse James, au fost dezvăluite în presă, a fost primită cu ovaţii de publicul prezent la această gală, după un discurs introductiv ţinut de Bradley Cooper, Betty White şi Scarlett Johansson - cu care a schimbat, de altfel, şi un sărut pe scenă.

Video Stirileprotv.ro

Tom Cruise a asigurat o parte din divertismentul serii, reintrând pentru câteva minute în pielea personajului Les Grossman din "Furtună tropicală/ Tropic Thunder". Actorul american a rostit câteva glume, a dansat şi a cântat în duet cu Jennifer Lopez.

Katy Perry şi Snoop Dogg au cântat împreună piesa "California Gurls", iar Christina Aguilera a încheiat seara cu un recital ce a cuprins câteva dintre piesele incluse pe noul ei album, intitulat "Bionic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici