Cât costă abonamentele la festivalul Summer Well

Abonamentele pentru festivalul Summer Well, care va avea loc pe 13 şi 14 august pe Domeniul Stirbey din Buftea, au fost puse în vânzare miercuri, la preţul de 99 de lei, informează organizatorii.

271 afișări
Imaginea articolului Cât costă abonamentele la festivalul Summer Well

Cât costă abonamentele la festivalul Summer Well (Imagine: Mediafax Foto)

Un abonament este valabil pentru ambele zile de festival, nefiind disponibile bilete pentru fiecare zi în parte. Abonamentele pot fi cumpărate din magazinele Orange şi online, de pe www.easytickets.ro şi www.eventim.ro.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Părintele însoţitor trebuie să prezinte un abonament, care va fi valabil doar pentru accesul său şi al unui singur copil sub 12 ani.

Summer Well, care va avea loc pe 13 si 14 august pe Domeniul Stirbey din Buftea, este organizat de Livada. La festival vor cânta: Interpol, Plan B, Noisettes, The Raveonettes, The Wombats, Mystery Jets, Chapel Club, Graffiti6, Alex Clare şi Chew Lips.

Pe lângă concerte, festivalul va prezenta filme, expoziţii şi alte evenimente, toate în cadrul spectaculos al Domeniului Stirbey - un parc de peste 25 de hectare, amenajat timp de două secole de familiile care l-au construit şi locuit - Ştirbei şi Bibescu - şi modernizat şi dotat în ultimii ani de noul său proprietar, Bucharest Arena.

Pe toată durata festivalului, linii de transport în comun vor fi disponibile între Bucureşti şi Domeniul Stirbey şi retur. Detalii vor fi oferite ulterior. Pentru cei care doresc să vină la festival cu maşina proprie, Buftea oferă locuri de parcare, dar într-un număr limitat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici