Cât te costă să mergi la concertul Lady Gaga la Budapesta?

Îţi place Lady Gaga? Din păcate, nu vine la Bucureşti, dar vestea bună este că la începutul lunii viitoare are concert la Budapesta, deci aici, foarte aproape de noi! Ai vrea să ştii cam cât ar costa o deplasare la vecinii unguri ca să o vezi în carne şi oase, să o auzi pe diva pop şi să participi la show-ul său?

38 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să mergi la concertul Lady Gaga la Budapesta?

Cât te costă să mergi la concertul Lady Gaga la Budapesta? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Agenţiile de turism româneşti s-au pregătit cu oferte pe alese pentru fericitul eveniment. Preţurile însă nu sunt, cel puţin la prima vedere, atât de mici precum ar trebui pentru această perioadă de criză.

Totuşi să nu uităm ca vorbim despre cântăreaţa americană Lady Gaga, care se bucură de un succes internaţional răsunător, fiind câştigătoare a 3 premii Brit Awards şi având şase nominalizări la premiile Grammy.

Citeşte mai multe despre costul concertului Lady Gaga de la Budapesta pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici