Cătălin Moroşanu, câştigătorul show-ului "Serviţi, vă rog!"

Cătălin Moroşanu a fost desemnat câştigător al emisiunii "Serviţi, vă rog!" de la Pro Tv, în urma ediţiilor de vineri şi sâmbătă, luptătorul local kombat reuşind să trimită în vacanţă o familie nevoiaşă, informează televiziunea.

512 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu, câştigătorul show-ului "Serviţi, vă rog!"

Cătălin Moroşanu, câştigătorul show-ului "Serviţi, vă rog! " de la Pro Tv (Imagine: ProTv)

Cătălin Moroşanu a arătat vineri şi sâmbătă, de la ora 20.30, în emisiunea "Serviţi, vă rog!" la Pro Tv, că este cel puţin la fel de priceput la gătit, citit poveşti copiilor, spălat vase şi făcut curăţenie, precum este şi la lupte local kombat.

El a fost desemnat câştigător al emisiunii "Serviţi, vă rog!" de la Pro Tv, în urma voturilor primite de la clienţii pensiunii, care a găzduit show-ul. Astfel, prin eforturile sale, Cătălin a reuşit să trimită la odihnă şi răsfăţ o familie nevoiaşă, ce se confruntă zi de zi cu greutăţi şi lipsuri care nu le-au permis membrilor acesteia să mergă până acum nici măcar într-o singură vacanţă împreună.

Eforturile lui Cătălin, ale surorilor Cheeky Girls, Gabriela şi Monica, precum şi cele ale lui Ionuţ Iftimoaie de a face pe plac clienţilor pensiunii şi a-şi duce la îndeplinire sarcinile trasate de exigentul Nea Marin Barbu au făcut deliciul telespectatorilor ProTv care le-au urmărit pe cele patru vedete puse la treabă cu sufletul la gură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici