Cate Blanchett, lovită în cap cu un aparat de radio, pe scenă

Cate Blanchett a suferit un accident, miercuri, în timpul unei reprezentaţii teatrale, în Sydney, celebra actriţă australiană fiind lovită în cap cu un aparat de radio aruncat pe scenă de unul dintre colegii de platou, informează presa australiană.

33 afișări
Imaginea articolului Cate Blanchett, lovită în cap cu un aparat de radio, pe scenă

Cate Blanchett, lovită în cap cu un aparat de radio, pe scenă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cate Blanchett, lovită în cap cu un aparat de radio, pe scenă

Incidentul a avut loc în timpul unei reprezentaţii a piesei "Un tramvai numit dorinţă". Presa australiană indică faptul că actriţa Cate Blanchett a fost atinsă în zona capului de un aparat de radio, care, potrivit scenariului piesei, fusese aruncat pe scenă de unul dintre actorii din distribuţie.

O spectatoare a cărei identitate nu a fost dezvăluită a declarat că renumita actriţă "avea sânge în partea din spatele capului şi pe gât".

"Ea a mai jucat timp de încă 30 de secunde, apoi a coborât scările în fugă, iar noi am crezut că acest lucru făcea parte din scena următoare. Înainte să înţelegem ce se petrece, luminile s-au aprins şi ni s-a spus că organizatorii întâmpină anumite probleme de ordin tehnic şi că toţi spectatorii trebuie să evacueze teatrul", a explicat aceeaşi spectatoare.

Spectacolul "Un tramvai numit dorinţă", după o piesă de Tennessee Williams, o producţie a Companiei de Teatru Sidney, a fost pus în scenă de regizoarea şi actriţa norvegiană Liv Ullmann.

Spectacolul a avut premiera la Sidney Theatre, pe 1 septembrie, urmând ca apoi actorii să plece în turneu în SUA, pentru a susţine reprezentaţii la Kennedy Center for the Performing Arts din Washington (29 octombrie - 21 noiembrie) şi Brooklyn Academy Of Music (BAM) din New York (27 noiembrie - 20 decembrie).

Liv Ullmann, cunoscută pentru rolurile sale din filmele regizate de suedezul Ingmar Bergman, o va ghida pe Cate Blanchett, co-director artistic al Companiei de Teatru Sidney, în interpretarea rolului lui Blanche DuBois, eroina din piesa de teatru scrisă de Tennessee Williams.

Cea mai cunoscută ecranizare cinematografică a acestei celebre piese i-a avut în prim plan pe Marlon Brando şi Vivien Leigh, în 1951.

Blanchett, în vârstă de 39 de ani, a primit premiul Oscar în 2005, pentru interpretarea actriţei Katherine Hepburn în filmul "Aviatorul", de Martin Scorsese, alături de Leonardo DiCaprio.

Actriţa australiană a mai fost recompensată cu numeroase alte distincţii internaţionale, printre care două premii din partea Screen Actors Guild, două Globuri de Aur şi două BAFTA, precum şi premiul de interpretare la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia.

Blanchett a mai apărut în producţii precum "Elizabeth - Regina virgină" (1998), în regia lui Shekar Kapur, "Veronica Guerin" (2003), de Joel Schumacher, "Stăpânul inelelor", de Peter Jackson, "Misterele Berlinului" (2006), de Steven Soderbergh, "Babel" (2006), de Alejandro Gonzalez Inarritu, "Jurnalul unui scandal" (2006), de Richard Eyre, şi "I'm not there" (2007), de Todd Haynes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici