Câteva mii de oameni aşteaptă începerea concertului Guns N' Roses de la Romexpo

Câteva mii de oameni aşteaptă, marţi seară, concertul pe care Guns N' Roses urmează să îl susţină la Romexpo, fanii formaţiei americane părând îngrijoraţi că recitalul trupei nu a început încă, deşi era programat să debuteze la ora 20.30.

25 afișări
Imaginea articolului Câteva mii de oameni aşteaptă începerea concertului Guns N' Roses de la Romexpo

Câteva mii de oameni aşteaptă începerea concertului Guns N' Roses de la Romexpo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La ora transmiterii acestei ştiri, pe scena de la Romexpo a urcat de circa 20 de minute formaţia Danko Jones, al cărei concert era programat să înceapă de la ora 19.00, în deschiderea show-ului Guns N' Roses.

Cei circa 5.000 de fani, care au început să vină la Romexpo încă de la ora 17.00, aşteaptă concertul Guns N' Roses mâncând mici şi bând bere. Aceştia par neliniştiţi că recitalul Guns N' Roses ar putea întârzia foarte mult, din cauza tradiţiei trupei americane de urca pe scenele de concert după lungi aşteptări.

Astfel, membrii trupei Guns N' Roses au început concertul programat la începutul lunii septembrie în Dublin cu aproape o oră întârziere. Atunci, ei au fost nevoiţi să părăsească scena după ce au fost "bombardaţi" cu pahare din plastic aruncate de mai mulţi spectatori.

La momentul respectiv, organizatorii concertului din Dublin au recunoscut faptul că Axl Rose - singurul membru rămas din componenţa originală a trupei Guns N' Roses, înfiinţată în 1985 - "este renumit de mulţi ani pentru întârzierile sale", aşa cum s-a întâmplat şi la sfârşitul lunii august, la Reading Festival din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici