"Cavalerul Negru" - locul 3 în clasamentul celor mai de succes filme ale tuturor timpurilor (Video)

"Cavalerul Negru", a şasea parte a francizei "Batman", s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a patra săptămână consecutiv, plasându-se, totodată, pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes filme ale tuturor timpurilor.

33 afișări
Imaginea articolului "Cavalerul Negru" - locul 3 în clasamentul celor mai de succes filme ale tuturor timpurilor (Video)

"Cavalerul Negru" - locul 3 în clasamentul celor mai de succes filme ale tuturor timpurilor

La sfârşitul săptămânii trecute, "Cavalerul Negru" a înregistrat încasări de 26 de milioane de dolari.

În doar 24 de zile de la lansare, a şasea parte a francizei "Batman" a obţinut încasări totale de 441,5 milioane de dolari, potrivit Warner Bros.

Pelicula deţine în prezent locul al treilea în clasamentul celor mai de succes filme ale tuturor timpurilor, fiind devansată de "Titanic", care a avut încasări de 601 milioane de dolari, şi de "Războiul stelelor", care a înregistrat încasări de 461 de milioane de dolari.

Reprezentanţii companiei Warner Bros., deţinută de Time Warner Inc, au declarat că se aşteaptă ca weekend-ul viitor, "Cavalerul Negru" să detroneze "Războiul stelelor", estimând încasări totale de 520 de milioane de dolari.

În afara Americii de Nord, pelicula a înregistrat încasări de 263,1 milioane de dolari.

"Pineapple Express: O afacere riscantă", un film despre doi consumatori de marijuana care au probleme cu autorităţile după ce unul dintre aceştia a fost martorul unui asasinat, s-a clasat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, înregistrând încasări de 22,4 milioane de dolari.

Pe poziţia a treia în box office-ul din America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute s-a situat noul episod din saga "Mumia", "Mormântul împăratului Dragon", cu încasări de 16,1 milioane de dolari. Filmul îi are în rolurile principale pe Brendan Fraser şi Jet Li.

Pe locul patru în box office-ul nord-american s-a situat pelicula "The Sisterhood of the Traveling Pants 2", cu încasări 10,8 milioane de dolari. În cele cinci zile de la lansarea pe marile ecrane, filmul a obţinut 19,7 milioane de dolari, audienţa fiind formată în proporţie de 90% din femei, potrivit Warner Bros.

Comedia "Fraţi vitregi", cu Will Ferrell şi John C. Reilly, a obţinut încasări de 8,9 milioane de dolari în a treia săptămână de exploatare, aceasta fiind urmată în top de comedia muzicală "Mamma Mia!", cu Colin Firth, Meryl Streep şi Pierce Brosnan, a cărei coloană sonoră include hit-urile trupei Abba, cu încasări de 8,08 milioane de dolari.

Pe poziţia a şaptea în top s-a situat o nouă adaptare a romanului scriitorului francez Jules Verne, "Călătorie spre centrul Pământului", care a avut încasări de 4,85 milioane de dolari.

Pe locul al optulea s-a situat filmul de acţiune "Hancock", cu Will Smith, cu încasări de 3,3 milioane de dolari.

Comedia "Swing Vote", cu Kevin Costner în rolul unui tată celibatar care se regăseşte în lumina proiectoarelor în timpul unor alegeri prezidenţiale al căror rezultat depinde de votul său, s-a situat pe poziţia a noua, cu încasări de 3,10 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Wall-E", povestea unui robot care rămâne singura fiinţă vie de pe Terra după dispariţia oamenilor, s-a situat pe locul al zecelea, după ce a obţinut încasări de 3,04 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici