Caz macabru într-un spital: O tânără internată pentru o banală durere de dinţi a sfârşit tragic/ Trei asistenţi, reţinuţi. Un doctor este dat în URMĂRIRE GENERALĂ | FOTO

O tânără în vârstă de 22 de ani din Pakistan a fost violată şi ucisă de angajaţii unui spital în care a fost internată pentru o durere de dinţi.

19209 afișări
Imaginea articolului Caz macabru într-un spital: O tânără internată pentru o banală durere de dinţi a sfârşit tragic/ Trei asistenţi, reţinuţi. Un doctor este dat în URMĂRIRE GENERALĂ | FOTO

Tânără violată şi ucisă într-un spital. Trei asistenţi au fost reţinuţi, un doctor este dat în URMĂRIRE GENERALĂ

Cadravul tinerei Asmat Junejo a fost descoperit de mama acesteia, într-o cameră a  Spitalului de Stat din Sindh în Korangi, pe 18 aprilie. Femeia a fost sunată de angajaţii unităţii medicale şi a fost informată că starea tinerei este critică, în ciuda faptului că ea avea doar o banală durere de dinţi.

Mama tinerei s-a dus imediat la spital, unde a fost trimisă către altă unitate medială, însă angajaţii de acolo nu ştiau nimic de Asmat. În momentul în care s-a întors la Spitalul Sindih, ea a început să verifice mai multe încăperi şi, într-un final, a dat de cadavrul fiicei sale.

Iniţial, familia a fost informată că a murit din cauza unei reacţii alergice fatale la antibiotice, dar o autopsie a arătat că a fost violată şi ucisă.

Trei asistenţi au fost deja reţinuţi în acest caz, iar un doctor este dat în urmărire generală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici