Cazul Michael Jackson: Poliţia a percheziţionat încă o farmacie din LA

Poliţia americană a organizat, marţi, o nouă percheziţie într-o farmacie din Los Angeles, în încercarea de a obţine dovezi care să permită elucidarea misterului care învăluie moartea cântăreţului Michael Jackson, confiscând de această dată o serie de documente şi de înregistrări electronice.

111 afișări
Imaginea articolului Cazul Michael Jackson: Poliţia a percheziţionat încă o farmacie din LA

Cazul Michael Jackson: Poliţia a percheziţionat încă o farmacie din LA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul medic personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray

Reprezentanţii U.S. Drug Enforcement Agency, care ajută poliţia din Los Angeles în ancheta asupra morţii "Regelui muzicii pop", au declarat că această percheziţie a fost efectuată la Applied Pharmacy Services din Las Vegas, informează Reuters.

Jose Martinez, purtătorul de cuvânt al Drug Enforcement Administration (DEA), a refuzat să spună dacă această percheziţie are vreo legătură cu medicul personal al starului american, Conrad Murray, considerat suspect în acest caz şi ale cărui locuinţă şi birouri au fost percheziţionate luna trecută. Jose Martinez a confirmat, însă, marţi, că această percheziţie a fost organizată pentru a obţine dovezi în cazul decesului lui Michael Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, în special de un anestezic puternic, Propofol, potrivit poliţiei din Los Angeles.

Luni, reprezentanţii Institutului de medicină legală din Los Angeles au declarat că au finalizat raportul autopsiei lui Michael Jackson, însă aceste informaţii vor rămâne secrete atât timp cât poliţia anchetează acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici