Ce a făcut Hillary Clinton după ce a aflat că a pierdut alegerile. O femeie s-a întâlnit întâmplător cu aceasta - FOTO

Tânăra mamă Margot Gerster din Chappaqua, New York, a mers într-o excursie cu fiica sa prin pădurea din împrejurimi, miercuri dimineaţă şi a avut parte de o întâlnire neaşteptată cu Hillary Clinton, candidata democrată la alegerile din SUA care ieşise să îşi plimbe câinele, alături de soţul ei, Bill.

10426 afișări
Imaginea articolului Ce a făcut Hillary Clinton după ce a aflat că a pierdut alegerile. O femeie s-a întâlnit întâmplător cu aceasta - FOTO

O femeie s-a întâlnit întâmplător cu Hillary Clinton în timpul unei drumeţii, imediat după alegeri - FOTO

Gerster a publicat o fotografie pe Facebook cu Clinton, ea însăşi şi copilul ei, la mai puţin de 24 de ore după ce nominalizata Partidului Democrat a pierdut alegerile în faţa lui Donald Trump.

În postarea sa de pe Facebook, Gester şi-a exprimat regretul de la rezultatele alegerilor de marţi, 8 noiembrie, afirmând că i-a spus lui Clinton că unul dintre cele mai emoţionante momente de când este mamă este că şi-a dus fiica la secţia de votare şi că a votat pentru o femeie.

“Hillary m-a îmbrăţişat şi mi-a mulţumit şi am schimbat câteva politeţuri agreabile, apoi i-am lăsat să-şi continue drumul. Acum, nu sunt o persoană care să ţină cont de semne, dar cu siguranţă voi ţine cont de acesta.”

Postarea are peste 75.000 de like-uri pe Facebook.

"Am avut inima frântă de la alegerile de ieri şi am decis să mă relaxez făcând o drumeţie alături de fetele mele", a scris Gerstner pe Facebook. "Aşa că am decis să le scot la unul dintre cele mai îndrăgite locuri din Chappaqua. Eram singurele din acea zonă şi era minunat şi relaxant. Când ne-am pregătit de plecare, am auzit un foşnet venind spre mine şi când am merg să văd ce era, iată-i! Hillary Clinton şi Bill cu căţelul lor făcând acelaşi lucru pe care îl făceam şi eu. Am apucat să o îmbrăţişez şi să-i spun că unul dintre momentele cele mai pline de mândrie ca mamă a fost când am luat-o pe Phoebe cu mine pentru a o vota pe Hillary. Ea m-a îmbrăţişat şi mi-a mulţumit şi am schimbat câteva politeţuri agreabile, apoi i-am lăsat să-şi continue drumul. Acum, nu sunt o persoană care să ţină cont de semne, dar cu siguranţă voi ţine cont de acesta. Sunt mândră.", a scris tânăra mamă pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici