Ce a pregătit Mazăre pentru liderii USL: Covor roşu, hostess, zeităţi marine şi melodia "Ne place"

Primarul Radu Mazăre a pregătit în stilul caracteristic evenimentul de lansare a viziunii USL pe turism, la Melody Grand Ballroom din Mamaia fiind desfăşurat covorul roşu pentru liderii Uniunii, întâmpinaţi de hostess, zeităţi marine, surferi şi refrenul melodiei "Ne place".

1467 afișări
Imaginea articolului Ce a pregătit Mazăre pentru liderii USL: Covor roşu, hostess, zeităţi marine şi melodia "Ne place"

Covor roşu, hostess, zeităţi marine şi melodia "Ne place" - de la Mazăre pentru liderii USL

Organizarea "stil Mazăre" i-a surprins şi pe liderii PSD, care deşi au venit la eveniment în ţinute lejere, ar fi dorit ca lansarea să fie dominată de elementele politice şi strategice.

Fiind însă târziu pentru schimbări de decor, liderii USL au încercat să se încadreze în atmosferă, astfel că Victor Ponta, îmbrăcat în blue-jeans, i-a spus lui Crin Antonescu de câteva ori să-şi scoată cravata, preşedintele PNL fiind îmbrăcat în costum. Antonescu însă a refuzat să urmeze sfatul lui Ponta.

Toţi liderii de la centru veniţi la mare pentru lansarea viziunii pe turism au păşit pe covorul roşu desfăşurat la intrarea în Melody Grand Ballroom. Este vorba despre Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Radu Moldovan, Daciana Sârbu, Constantin Niţă, Relu Fenechiu, Cristian Adomniţei, Andrei Chiliman, Puiu Haşotti, Claudiu Săftoiu.

După ce au "defilat" pe covorul roşu, aceştia au fost întâmpinaţi de două hostess, îmbrăcate în rochii negre, aşezate la urcarea pe scări.

La intrarea în sală, participanţii erau salutaţi de alte două manechine, care reprezentau două zeităţi marine, din poziţia statică şi care se întorceau după fiecare invitat, salutându-l.

Evenimentul propriu-zis a început cu un moment inedit, pe scenă apărând animatori reprezentând un surfer, un ciclist, un vânător, o cântăreaţă de muzică populară sau o turistă la plajă, toţi în poziţii statice.

Iar următorul care şi-a făcut apariţia a fost "maestrul de ceremonii" Radu Mazăre, într-un costum excentric în nuanţe maro şi verzi, pe refrenul melodiei "Ne place" - "Ne place/ Ne place/ Ne place, place, place".

"O intrare spectaculoasă ar fi însemnat să fiu înconjurat de cincisprezece fete", le-a spus Mazăre invitaţilor săi, adăugând că fetele le va aduce seara, la televiziuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici