Ce a spus Florin Piersic despre noua generaţie de actori printre care se numără şi fiul său. "Şi vorbesc în cunoştinţă de cauză"

Actorul român de teatru şi film Florin Piersic a declarat sâmbătă seara, la Alba Iulia, că generaţia nouă de actori nu mai are ”profesorii aceia grozavi care să-i înveţe”, precizând că sunt foarte mulţi tineri talentaţi, între care şi fiul său, Florin Piersic Jr., transmite corespondentul MEDIAFAX

9759 afișări
Imaginea articolului Ce a spus Florin Piersic despre noua generaţie de actori printre care se numără şi fiul său. "Şi vorbesc în cunoştinţă de cauză"

Florin Piersic: Generaţia nouă de actori nu mai are profesorii aceia grozavi care să-i înveţe

”Pentru mine, generaţia nouă de actori, părerea mea, dar asta este numai părerea mea, generaţia nouă de actori nu mai are – pentru că orice profesie se învaţă, se învaţă de la cineva –, noi am avut (...) nişte profesori senzaţionali, ori ei nu mai au profesorii aceia grozavi care să-i înveţe. Sunt foarte mulţi din generaţia aceasta nouă şi vorbesc serios, care sunt talentaţi. Şi vorbesc în cunoştinţă de cauză”, a afirmat Florin Piersic, ca răspuns la o întrebare legată de noua generaţie.

”Din generaţia aceasta face parte şi băiatul meu, Florin Piersic Jr., şi eu îmi iau această obrăznicie –, zic eu, dar nu sunt obraznic niciodată, nici nu mi-aş permite – să vă spun că el e unul dintre talentaţii actori pe care eu îi admir, şi în teatru, şi în film. L-am văzut într-o piesă la Teatrul Nottara acum câteva luni şi l-am văzut într-un recital al lui în care jur că spun adevărat (...) am rămas interzis, nu mi-a venit să cred”, a mai spus Florin Piersic.

Marele actor le-a spus celor prezenţi încă de la început că nu are subiecte tabu, dar nu va răspunde întrebărilor legate de politică pentru că nu se pricepe.

De vineri până duminică în Cetatea Alba Carolina se desfăşoară ”Alba Iulia Music & Film”. În cadrul Festivalului au loc proiecţii de film şi concerte, dar şi evenimente în cadrul cărora actorii se întâlnesc cu spectatorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici