Ce cadou i-a făcut celebrul Rod Stewart unei femei care a supravieţuit COVID-19

  • Cadou pentru un supravieţuitor COVID-19: 5.000 de lire sterline de la Rod Stewart
  • Cântăreţul a fost emoţionat de povestea unei asistente medicale
  • Femeia a reuşit să se vindece după ce a fost infectată cu noul coronavirus
721 afișări
Imaginea articolului Ce cadou i-a făcut celebrul Rod Stewart unei femei care a supravieţuit COVID-19

Ajutor de la Rod Stewart

Cântăreţul Rod Stewart i-a trimis bani unei asistente medicale care s-a vindecat după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Muzicianul britanic a fost impresionat de povestea femeii în vârstă de 35 de ani care apărea în imaginile prezentate de televiziune în momentul în care s-a reîntâlnit cu copiii săi, după ce a stat 22 de zile internată în spital. 
 
„A fost uimitor! Evident, nu am cum să muncesc pentru moment, a trebuit să îmi iau liber. Aşa că e un ajutor uriaş pentru mine, un părinte care îşi creşte copiii singur. Am trei copii”, a declarat asistenta. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici