Ce cadou i-a făcut Kim Kardashian iubitului ei, de ziua acestuia - FOTO

Kim Kardashian i-ar fi cumpărat un Lamborghini lui Kanye West, care îi este prieten apropiat de mai mulţi ani şi cu care ar avea o relaţie amorosă, rapper-ul sărbătorindu-şi vineri ziua de naştere, potrivit USA Today.

1430 afișări
Imaginea articolului Ce cadou i-a făcut Kim Kardashian iubitului ei, de ziua acestuia - FOTO

Kim Kardashian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-ul usatoday.com citează celebrul tabloid online TMZ, care a publicat fotografii cu automobilul negru, cumpărat de Kim Kardashian pentru 750.000 de dolari.

Potrivit TMZ, aceasta ar fi filmat maşina pentru a i-o arăta şi lui Kanye, aflat în turneul "Watch the Throne", alături de Jay-Z.

Kanye West a împlinit 35 de ani vineri, când a avut un concert la Dublin, şi a postat pe Twitter următorul mesaj: "Mulţumesc tuturor fanilor mei. Scriu acest mesaj sub scena pe care Jay cântă în Dublin de ziua mea. Voi îmi împliniţi toate visurile".

Presa americană scria la începutul lunii aprilie că vedeta de televiziune Kim Kardashian, care încă nu a încheiat din punct de vedere legal mariajul ei cu jucătorul de baschet Kris Humphries, a decis să aibă o relaţie amoroasă cu muzicianul Kanye West, care îi este bun prieten de multă vreme.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 18 premii Grammy. "Watch the Throne", cel mai recent album al său, compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici