Ce costume de baie se poartă în 2011

Alegerea de costume de baie nu este o sarcină uşoară, întrucât adeseori, funcţia estetică şi cea practică pornesc un război menit să îţi consume resursele de energie, blocându-se pe nişte principii absurde: raportarea la idealul feminin de frumuseţe.

1096 afișări
Imaginea articolului Ce costume de baie se poartă în 2011

Ce costume de baie se poartă în 2011 (Imagine: Shuterstock/Publimedia)

Înţeleg aşadar, de ce tendinţele în costume de baie de până acum ţi-au creat numai deznădejde şi frustrări legate de aspectul tău fizic, oferindu-ţi puţin în schimb. Dar în 2011 lucrurile stau diferit!

Garantat, în colecţiile de costume de baie primăvară-vară 2011vei găsi ceva special pentru tine. Indiferent de preferinţe, forma corpului, plusurile şi minusurile siluetei şi culorile care te avantajează, trendsetterii ne-au dăruit, anul acesta, cel mai mare cadou.

Ei au convenit că orice se poartă - de la bikini, până la costume de baie cu talia înaltă, de la cupe triunghi la cele banda, costume de baie întregi, din două piese, din suprapuneri, accesorizate, paietate, îmbinate şi foarte, foarte colorate.

Citeşte mai multe despre costumele de baie care se poartă în 2011 pe www.intrefete.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici