Ce dansează acest copil? VIDEOCLIPUL la care s-au uitat sute de mii de oameni

Un copil de doar câţiva ani face senzaţie pe internet într-un videoclip în care dansează.

5033 afișări
Imaginea articolului Ce dansează acest copil? VIDEOCLIPUL la care s-au uitat sute de mii de oameni

Ce dansează acest copil? Videoclipul la care s-au uitat sute de mii de oameni

Un copil din Rusia face senzaţie pe internet, după ce a fost filmat în timp ce dansa la o petrecere, scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcat elegant, într-un costum, copilul dansează pe o melodie alertă ce pare a fi Lezghinka, un dans specific ţărilor ca Rusia, Georgia, Armenia, Iran, Turcia şi Azerbaidjan. Fiecare ţară are propria sa variantă a dansului, iar acesta poate fi făcut solo, în perechi sau în grupuri.

Băiatul face pereche pe ringul de dans cu o femeie îmbrăcată în rochie roşie, însă aceasta nu reuşeşte să se mişte în acelaşi ritm cu copilul., care este încurajat de pe margine de ceilalţi invitaţi la petrecere şi aplaudat la finalul videoclipului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici