Ce fac vedetele din "Game of Thrones"vara: Melisandre, însărcinată. Sclava Missandei, furioasă şi iute - GALERIE FOTO

Pentru că cel de-al şaselea sezon al Game Of Thrones s-a încheiat în iunie,actorii din serial şi-au părăsit o vreme rolurile pentru planuri de viitor.Actriţa Carice van Houten(Melisandre din GOT) îşi întemeiază o familie,iar Nathalie Emmanuel,Missandei din serial,se pregăteşte să joace în noi filme.

3778 afișări
Imaginea articolului Ce fac vedetele din "Game of Thrones"vara: Melisandre, însărcinată. Sclava Missandei, furioasă şi iute - GALERIE FOTO

Ce fac vedetele din "Game of Thrones"vara: Melisandre,însărcinată. Sclava Missandei, furioasă şi iute - GALERIE FOTO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Personajul Melisandre, Vrăjitoarea Roşie, a născut o umbră în faimosul serial produs de HBO "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", dar în prezent, actriţa olandeză Carice van Houten, cea care o interpretează pe senzuala vrăjitoare iubitoare de sacrificii, aşteaptă să nască propriul său copil, alături de actorul şi iubitul său Guy Pearce, potrivit Daily Mail.

Actriţa în vârstă de 39 de ani, şi-a afişat burtica pentru prima oară în public în timp ce cuplul - care şi-a început relaţia anul trecut - s-a bucurat de o plimbare pe străzile din Amsterdam.

Îmbrăcată într-un trenci lung, bleumaren, legat cu o fundă, actriţa părea fericită şi relaxată în timp ce se plimba cu iubitul său pe străzile pitorescului oraş. Cei doi s-au sărutat, actorul australian în vârstă de 48 de ani având o ţinută degajată, casual, purtând un tricou alb şi pantaloni negri, lejeri. Cuplul s-a întâlnit în timpul filmărilor la thrillerul western "Brimstone", în care mai joacă Dakota Fanning şi actorul britanic Kit Harington, care îl interpetează pe Jon Snow, alături de colega sa de platou, Carice în rolul lui Melisandre, în seria HBO "Game of Thrones ".

Actorul din "L.A. Confidential " şi-a surprins fanii la începutul anului anunţând că va deveni tată, în trecut declarând că nu îşi dorea copii. În mai multe interviuri realizate în timpul căsniciei sale de 18 ani cu Kate Mestitz, actorul a dezvăluit că are o personalitate temperamentală, dezvăluind că nu ar fi potrivit pentru misiunea de tată.

'Nu cred că am nevoie de copii. Sunt suficienţi copii în lume. În plus, nu cred că aş fi un tată bun,' a declarat Guy Pearce pentru The Guardian in 2007. Guy, care s-a despărţit de fosta sa soţie în ianuarie 2015, îşi motivase opţiunea declarând că: 'Cred că copiii au nevoie de mai multă afecţiune pe termen lung decât aş putea eu să le ofer.'

Cu toate acestea, actorul şi-a schimbat opiniile, apropiaţii actriţei Carice van Houten confirmând în luna martie a acestui an că 'ea şi Guy sunt încântaţi să devină părinţii primului lor copil'.

Pentru fanii "Game of Thrones", Melisandre, Preoteasa Roşie, servitoare fidelă a Lordului Luminii, care poate învia morţii şi citi viitorul în foc, va avea din nou un rol major şi în cel de-al şaptelea sezon al seriei.

Pe de altă parte, în oraşul Atlanta, Georgia, actriţa din Game Of Thrones Nathalie Emmanuel care o joacă pe Missandei, eliberată din sclavie de Daenerys Targaryen, în acelaşi serial de mare succes, a fost prezentă la o serie de discuţii din cadrul unui eveniment de film, organizat la clubul The Gathering Spot, pe 4 august. Actriţa în vârstă de 27 de ani a şi-a afişat cunoscutele sale bucle negre purtând o salopetă kaki şi pantofi ascuţiţi, zâmbindu-le fanilor.

Cunoscută pentru rolul translatoarei Missandei din drama fantasy "Game Of Thrones", Nathalie Emmanuel a debutat pe marele ecran în ultimele filme din franciza "The Fast And The Furious", în "Furious 7" şi în "Fast 8" .

Acesta va juca şi în "Maze Runner: The Death Cure", alături de actorii Will Poulter şi Aiden Gillan, anul viitor.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici