Gemma Whelan, "Yara Greyjoy", sora lui "Theon" din "Game of Thrones", vine în România, la Comic Con

Gemma Whelan, actriţa care îi dă viaţă Yarei Greyjoy, fiica fidelă a lui Balon şi sora neînfricată şi îndrăzneaţă a lui Theon din serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" va veni la East European Comic Con, care se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai.

723 afișări
Imaginea articolului Gemma Whelan, "Yara Greyjoy", sora lui "Theon" din "Game of Thrones", vine în România, la Comic Con

Gemma Whelan, "Yara Greyjoy", sora lui "Theon" din "Game of Thrones", vine în România, la Comic Con

Casa Lannister, reprezentată de Tywin (prin actorul Charles Dance), nu va fi singura prezenţă la East European Comic Con. Gemma Whelan, interpreta personajului Yarei Greyjoy, vine în România pentru o întâlnire memorabilă cu fanii "Game of Thrones" şi nu numai. Astfel, şi Casa Greyjoy din "Game of Thrones" va fi prezentă la East European Comic.

Gemma Whelan s-a bucurat de o mare popularitate încă de la prima apariţie ca Yara Greyjoy, fiica Balon şi sora lui Theon. Calităţile sale de războinică o recomandă ca succesoare a lui Balon pe Tronul de Sare, fiind capabilă să lupte până la capăt pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.

Gemma Whelan a mai interpretat şi alte roluri în diverse seriale TV precum "Sibings", "10 Minutes Tales", "Uncle şi multe altele". Totodată, actriţa a jucat şi în filmul "Gulliver's Travels", cu Jack Black şi Jason Segel în rolurile principale.

Gemma Whelan va fi disponibilă pentru panel-uri, poze şi autografe sâmbătă şi duminică dimineaţă. Actriţa se alătură astfel colegilor săi de platou din "Game of Thrones", Charles Dance (Tywin Lannister) şi Daniel Portman (Podrick Payne).

Gemma Whelan este cel de-al şaselea actor invitat de la Hollywood pentru participarea la East European Comic Con, după Mark Pellegrino ("Supernatural", "Lost"), Sylvester McCoy ("Hobbitul", "Dr.Who") şi David Anders ("The Vampire Diaries", "Once Upon A Time"), Daniel Portman ("Game of Thrones", "Outcast").

Şi iubitorii de gaming se vor putea bucura de această ediţie a East European Comic Con. Riot Games vor fi prezenţi în cadrul ESL Arena cu conceptul de "League of Legends Village" / "Sat League of Legends", iar Blizzard, creatorii War of Warcraft şi Starcraft, îşi vor dezvălui cel mai recent joc, "Overwatch".

Evenimentul va găzdui şi o competiţie regională de gaming, precum şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Dintre cei mai cunoscuţi cosplayeri la nivel internaţional, va veni Enji Night. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii,

Nu vor lipsi nici celebrităţile online. Sector 7, Creative Monkeyz, Dani pe Net, Bromania şi Romercial vor sta de vorba cu publicul în cadrul panel-urilor dedicate.

 

Abonamentele sunt disponibile în reţeaua Eventim. Mai multe detalii privind preţurile biletelor puteţi consulta AICI.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio şi Kickoff Events.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici