Ce „jucării” îşi mai cumpără miliardarii?

  • Miliardarii din toată lumea au la dispoziţie surse inepuizabile de distracţie.
  • Pentru că banii nu sunt o problemă, bogaţii îşi pot alege ce „jucării” îşi doresc.
944 afișări
Imaginea articolului Ce „jucării” îşi mai cumpără miliardarii?

FOTO Supercar Blondie/Twitter

Miliardarii lumii cumpără de la yahturi de 50 de milioane de dolari până la maşini de 4 milioane de dolar, toate pentru amuzamentul oamenilor bogaţi.

Chiar şi avioanele de jucărie cumpără miliardarii.

Una din jucăriile pe care li le poate permite un miliardar este un sea-breacher, o combinaţie între jetski şi submarin, care se poate scufunda până la 1,5 metri.

Celor cărora le plac maşinile, pot merge spre Renault Trezor. Acest automobil era proiectat pentru a ieşi pe piaţă la sfârşitul anului 2020, dar costurile de producţie erau prea mari. În lume există doar un singur exemplar al lui Renault Trezor, iar preţul este de 4 milioane de dolari.

Alexandra Mary Hirschi, cunoscută ca Supercar Blondie, este cel mai mare creator de reţele sociale auto din lume şi prezintă cele mai dorite maşini. Videoclipurile sale ajung la peste un miliard de vizionări.

Cei care au reuşit să contruiască un imperiu îşi pot cumpera şi un yacht de fiţe. Lady Li costă 50 de milioane de dolari, are 50 de metri lungime, 5 cabine, un dormitor master, echipaj de 10 oameni şi poate găzdui o petrecere cu cel puţin 12 participanţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici