Ce ne învaţă filmele. Vezi 100 de replici sau fapte celebre (continuare)

Toţi ne uităm la filme, mai ales la cele realizate la Hollywood, şi toţi am observat câteva stereotipii şi am învăţat unele replici şi fapte, astfel încât toate acţiunile au devenit aproape previzibile.

945 afișări
Imaginea articolului Ce ne învaţă filmele. Vezi 100 de replici sau fapte celebre (continuare)

Ce ne învaţă filmele. Vezi 100 de replici sau fapte celebre (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

www.apropo.ro prezintă 100 de replici sau fapte celebre în trei zile. Miercuri au fost publicate 50, joi 25, iar vineri vor fi prezentate alte 25.

50. Trebuie să răsuceşti de mai multe ori cheia în contact, într-o maşină, dar numai atunci când cineva te urmăreşte.

49. Femeile nu pot găsi niciodată cheile de la maşina lor, fiind în acelaşi timp urmărite de un criminal. Odată ce le găsesc, ele trebuie să bâjbâie cheile în contact, oferindu-i criminalului timp suficient pentru a ajunge în dreptul maşinii.

48. Prietena sexy a băiatului rău va încerca întotdeauna să-l seducă pe băiatul bun, iar atunci când nu reuşeşte... îl bate folosind artele marţiale. Asta, în timp ce poartă pantaloni de piele, ciorapi lycra şi tocuri cui.

47. Accentul australian din filmele americane este întotdeauna ca un amestec de Cockney (un termen din engleză britanică, care se referă atât la locuitorii Londrei care aparţin clasei muncitoare, în mod particular la cei din estul Londrei, cât şi la jargonul folosit de aceştia în vorbire, aşa numitul Cockney rhyming slang/londonez băştinaş), accent din Africa de Sud şi neozeelandez. Astfel, ei spun lucruri de genul "Streuth!" (exclamaţia şocului, în Australia) şi "Blimey!" (folosit când ceva nu merge bine, gen: "Ah, dragă!")

46. Oamenii se spală pe dinţi înainte de micul dejun, nu după, moment în care ei ies pe uşă cu o bucată de pâine prăjită în gură.

45. Oricine poate să conducă o maşină pe distanţe lungi de drum, fie uitându-se în altă parte, fie purtând o conversaţie ori uitându-se pe o hartă.

Citeşte mai multe pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici