Ce scrie presa italiană despre iubita româncă a lui DiCaprio: Prietenie? Dragoste? Escapadă? Deocamdată nu este clar ce este între cei doi

Mădălina Ghenea, top model originar din România, este o actriţă "frumoasă şi talentată", care s-a remarcat prin "ambiţie, profesionalism şi implicare în cauze umanitare", scriu unele publicaţii italiene, pe fondul zvonurilor că românca ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio.

681 afișări
Imaginea articolului Ce scrie presa italiană despre iubita româncă a lui DiCaprio: Prietenie? Dragoste? Escapadă? Deocamdată nu este clar ce este între cei doi

Ce scrie presa italiană despre iubita româncă a lui DiCaprio: E frumoasă şi talentată

"Mădălina Ghenea, născută în 1987, top model originar din România, nu doar că este foarte frumoasă (unii au comparat-o cu Angelina Jolie), ci este şi talentată. Putem spune chiar că a apărut o nouă actriţă, un nou talent complet, care, în afară de frumuseţea vizibilă şi tangibilă, poate fi caracterizată şi prin ambiţie şi profesionalism, o persoană atentă şi exigentă. În curând o vom vedea în cinematografe în filmul «I soliti idioti» (premiera, pe 4 noiembrie), unde va interpreta un rol curat, nu unul de femeie fatală, ci o fată obişnuită care, inevitabil, se îndrăgosteşte de unul dintre protagonişti. Top model şi actriţă, Mădălina Ghenea nu se gândeşte doar la succes şi faimă. Una dintre activităţile sale este în domeniul umanitar, implicându-se în campaniile pentru ajutorarea populaţiei din Haiti", scrie site-ul revistei italiene LeiChic, sub titlul: "Mădălina Ghenea, succesul vine din talent, nu doar din frumuseţe".

"Şi, pentru că în ultimele zile sunt zvonuri despre presupusul flirt al Mădălinei cu actorul Leonardo DiCaprio, ei bine, nu asta trebuie evidenţiat în acest moment. Despre această nouă bârfă care o vizează pe Mădălina vom mai vorbi abia atunci când în viaţa ei va apărea o dragoste adevărată. Pentru moment, Mădălina Ghenea este în gura lupului, dar are toată susţinerea noastră!", încheie publicaţia LeiChic.

"Noua dragoste a lui Leonardo DiCaprio?", se întreabă site-ul Bestmovie.it. "Mădălina Ghenea, un fotomodel de 24 de ani din România, pare să fi prins «un peşte» foarte dorit de sexul frumos: Leonardo DiCaprio. Cei doi au fost observaţi şi fotografiaţi lunea trecută în reşedinţa australiană a actorului. (...) Prietenie? Dragoste? Escapadă? Deocamdată nu este clar ce este între cei doi", comentează site-ul citat.

"Inima atrăgătorului Leonardo DiCaprio pare să nu îşi găsească pacea. Pluteşte în derivă de la o frumuseţe la alta, dar nu găseşte un port în care să oprească. Dar nu pare nici demoralizat. DiCaprio a încheiat de curând relaţia cu frumoasa Blake Lively, blonda din serialul american «Gossip Girl», iar acum este văzut alături de următoarea splendidă iubită. Evenimentul a avut loc pe 23 octombrie, Leonardo fiind surprins pe balcon cu o misterioasă brunetă, foarte fermecătoare. Cine este ea nu e foarte sigur, dar pare a fi Mădălina Ghenea", notează site-ul de ştiri newsalfemminile.it.

În presa internaţională au apărut informaţii potrivit cărora Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu românca Mădălina Ghenea, cei doi fiind surprinşi împreună în Australia, unde actorul filmează în această perioadă. În fotografii, Leonardo DiCaprio apare în compania unei brunete care pare a fi noua lui iubită. Aceasta a fost identificată de presa italiană ca fiind românca Mădălina Ghenea. Cei doi au fost surprinşi împreună pe 23 octombrie, pe terasa unui apartament din Vaucluse, New South Wales, Australia.

Mădălina Ghenea are 24 de ani şi este din Slatina. Ea a început să plece din România pentru o carieră în modelling încă de la vârsta de 14 ani. Românca a lucrat pentru mai mulţi creatori de modă din Milano, devenind cunoscută în 2010, într-un spot publicitar în care a fost alături de actorul Raoul Bova şi actriţa Teresa Mannino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici