Ce smartphone-uri folosesc celebrităţile, dar şi liderii lumii, precum Putin sau Merkel. Numele grele din tabăra iPhone, Samsung sau BlackBerry

Vedetele americane preferă iPhone deoarece telefonul - pe lângă faptul că este uşor de folosit, performant şi fiabil - este conceput de o companie din ţara lor, Apple. La fel, majoritatea starurilor pop din Coreea de Sud folosesc dispozitive Samsung. Potrivit unui analist, este vorba de un sentiment de patriotism.

8829 afișări
Imaginea articolului Ce smartphone-uri folosesc celebrităţile, dar şi liderii lumii, precum Putin sau Merkel. Numele grele din tabăra iPhone, Samsung sau BlackBerry

Ce smartphone-uri folosesc celebrităţile, dar şi liderii lumii, precum Putin sau Merkel. Numele grele din tabăra iPhone, Samsung sau BlackBerry

Samsung a lansat programul White Glove, prin care şi-a propus să atragă vedete în „barca” sa. Eforturile au dat roade. Nume cunoscute precum Jay Z, LeBron James sau Martha Stewart au ajuns să folosească smartphone-uri Galaxy. 

Celebrităţi şi lideri de stat care folosesc iPhone: Rihanna, Kim Kardashian (are şi un BlackBerry), Narendra Modi (premierul indian), Salman Khan, Samuel Jackson, Justin Bieber, John Legend sau Chrissy Teigen.

Smartphone-uri Samsung: Jay Z, LeBron James, J.K. Rowling, Donald Trump (înainte de a fi ales preşedinte al SUA), Dana Brunetti (preşedintele companiei care produce serialul „House of Cards”)

Alte smartphone-uri cu Android: Vladimir Putin (un smartphone securizat construit special pentru el de compania MTS), Kim Jong-un (a deţinut la un moment dat un smartphone HTC; se crede că acum foloseşte un model realizat local)

Modele BlackBerry: Justin Trudeau, Angela Merkel, Hillary Clinton, Lady Gaga, Leonardo Di Caprio.

Citiţi mai multe detalii pe www.go4it.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici