Ce trebuie să facă femeile pentru a avea mai multe orgasme. Sfaturi de la Jane Fonda

Actriţa şi activista americană Jane Fonda a declarat într-un interviu recent că oamenii generoşi au mai multe orgasme, deoarece generozitatea îmbunătăţeşte viaţa sexuală.

7354 afișări
Imaginea articolului Ce trebuie să facă femeile pentru a avea mai multe orgasme. Sfaturi de la Jane Fonda

Ce trebuie să facă femeile pentru a avea mai multe orgasme. Ce sfaturi dă Jane Fonda (Imagine: Shutterstock)

Actriţa în vârstă de 73 de ani şi-a lansat recent o nouă carte, în care vorbeşte despre plăcerile pe care le au oamenii pe măsură ce înaintează în vârstă, informează contactmusic.com.

În cercetările pe care le-a efectuat pentru a scrie această carte, actriţa americană spune că a descoperit ceva uimitor: femeile care îi ajută pe cei din jur au vieţi sexuale mai bune.

"Ar trebui să fii atentă faţă de tânăra generaţie, ca mentor, ca antrenor al ei. Atunci când ai acest lucru în tine, când eşti în vârstă, ai tendinţa de a fi mai fericit", a declarat actriţa americană într-un interviu acordat prezentatorului de televiziune Charlie Rose, ce a fost difuzat marţi în Statele Unite.

"Cercetările arată faptul că femeile care sunt generoase tind să aibă mai multe orgasme", a adăugat Jane Fonda.

Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din "Întoarcerea acasă", şi în 1972, pentru partitura din "Klute".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici