Ce vedetă se ascunde sub masca soldatului din "Războiul stelelor"? - FOTO

Un personaj aparte a fost surprins de fotografi în cadrul unei petreceri din Buenos Aires, Argentina, când o vedetă foarte cunoscută şi-a acoperit faţa cu o mască a unui personaj din "Războiul stelelor".

5251 afișări
Imaginea articolului Ce vedetă se ascunde sub masca soldatului din "Războiul stelelor"? - FOTO

Ce vedetă se ascunde sub masca soldatului din "Războiul stelelor"? (Imagine: Daily Mail)

Vedeta care şi-a acoperit faţa cu o mască este Pamela Anderson, care a folosit masca dintr-un costum al unui soldat din armata împăratului Palpatine din "Războiul stelelor.

Îmbrăcată într-o rochie albă scurtă, actriţa în vârstă de 43 de ani a dansat, a băut şampanie şi a pozat în cadrul petrecerii ce a avut loc la un hotel din Buenos Aires, scrie dailymail.co.uk.

Pamela Anderson a fost însoţită la petrecere de iubitul ei, surferul Jon Rose, cu care are o relaţie de câteva luni.

Pamela Anderson petrece destul de mult timp la Buenos Aires deoarece participă la versiunea argentiniană a concursului "Dansez pentru tine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici