Ce vedete vor fi onorate pe Walk of Fame în 2012 - FOTO

Kate Winslet, Vin Diesel, Scarlett Johansson şi Jennifer Lopez se numără printre celebrităţile din radio, muzică, film şi televiziune care vor primi o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, în 2012, a anunţat, marţi, Camera de Comerţ din Hollywood.

193 afișări
Imaginea articolului Ce vedete vor fi onorate pe Walk of Fame în 2012 - FOTO

Kate Winslet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit hollywoodreporter.com, artiştii au fost aleşi din câteva sute de nominalizări primite de Camera de Comerţ din Hollywood.

"Comitetul a selecţionat un număr de staruri care vor adăuga strălucire bulevardului Walk of Fame anul viitor şi vor asigura o experienţă unică vizitatorilor din Hollywood, care vor putea astfel să se oprească şi să asiste la ceremonia prin care vedeta lor preferată îşi va primi o stea pe cel mai renumit bulevard al celebrităţilor", a declarat John Pavlik, preşedintele Comitetului de selecţie pentru includerea în Hollywood Walk of Fame.

Din domeniul cinematografiei au fost selecţionaţi Kate Winslet, Scarlett Johansson, Vin Diesel, John Lasseter, Malcom McDowell, Summer Redstone, Jennifer Aniston şi Richard Burton (postum).

Din domeniul televiziunii au fost selecţionaţi Valerie Bertinelli, Matt Groening, Mariska Hargitay, Patricia Heaton, Marg Helgenberger, Walter Koenig şi Adam West.

Din industria muzicală vor primi o stea pe Walk of Fame Jennifer Lopez, Pepe Aguilar, AMERICA, Boyz II Men, Hal David, David Foster, Vince Gill, Ann and Nancy Wilson (Heart) şi Barry White (postum).

Din domeniul radioului a fost aleasă Ellen K.

Datele la care vor avea loc ceremoniile de dezvelire a stelelor de pe Hollywood Walk of Fame nu au fost deocamdată anunţate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici