Acceptă cea mai în vogă provocare de pe Instagram: Cum rupi pepenii în două, cu elastic pentru borcane. Iată ce au făcut Gabriel şi Andrei

  • O nouă provocare ce face furori pe Internet ajunge şi în România
  • Andrei Ionescu şi Gabriel MG, influenceri pe TikTok, au încercat să rupă pepeni cu ajutorul benzilor elastice
  • Gabriel a reuşit, Andrei a eşuat, dar promite că mai încearcă
  • Andrei Ionescu şi Gabriel MG au sute de mii de urmăritori pe TikTok
610 afișări
Reţetele sociale sunt pline de provocări. Dar ştii care e cea mai trăsnită? Cea care te îndeamnă să rupi pepeni în două folosind benzi elastice. Provocarea a pornit de la Just Sul, un influencer din India care are aproape şase milioane de urmăritori pe Instagram. 
 
Ideea i-a venit din plictiseală, în timp ce stătea închis în casă. Unii au avut semne de îndoială şi au spus că nu e posibil ca un pepene să explodeze pur şi simplu în acest fel, aşa că i-am provocat şi noi pe Andrei Ionescu şi Gabriel MG, doi influenceri români care sunt urmăriţi de sute de mii de tineri pe TikTok. 
 
„Am venit să luăm elastice pentru experiment. Am luat pepenele, m-am uitat după elastice. Am găsit elastice, nu va puteţi închipui cât am stat să caut nişte elastice. Am luat şi ochelari, ca să am protecţie pentru a sparge pepenele şi am început deja să pun elastice pe el. Unele au sărit, altele au alunecat, e destul de greu, nu ştiu cât au stat ceilalţi să facă asta, cred că au stat destul de mult”, a descris Gabriel etapele pregătirii pentru challenge. 
 
După zeci de minute şi tot atâtea elastice folosite, lui Gabriel provocarea i-a ieşit - pepenele a expodat, însă Andrei a fost dezamăgit, pentru că, în cazul lui, experimentul a fost unul ratat. 
 
„Challenge-ul pentru mine e fost un fail pentru că pepenele nu a explodat, ci pur şi simplu s-a crăpat. Nu ştiu cât au stat ceilalţi să îl facă, dar cred că extrem de mult. E mai uşor să faci Ice Bucket Challenge sau altele”, a mărturisit acesta. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici