Cea mai mică mamă din Europa, invitată luni la "Happy Hour"

Cea mai mică mamă din Europa, care măsoară în înălţime cât băieţelul ei de un an şi jumătate, este invitata emisiunii "Happy Hour", difuzată luni, de la 17.45, la Pro TV, informează postul de televiziune.

79 afișări
Imaginea articolului Cea mai mică mamă din Europa, invitată luni la "Happy Hour"

Cea mai mică mamă din Europa, invitată luni la "Happy Hour" (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Are 80 de centrimetri înălţime, adică exact cât măsoară băieţelul ei de aproape 1 an şi jumătate. Amanda Moore, cea mai mică mamă din Europa, are o poveste de-a dreptul impresionantă, pe care telespectatorii Pro TV o vor auzi luni seară la "Happy Hour".

O echipă a show-ului prezentat de Cătălin Măruţă s-a întâlnit cu cea care îşi poartă cu mândrie, optimism şi un zambest larg, titlul de cea mai mică mamă din Europa. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, suferă de o boală extrem de rară, care îi afectează oasele, dar şi procesul de creştere, astfel că aceasta măsoară numai 80 de cm înălţime.

În ciuda acestei boli, Amanda se poate considera o femeie împlinită, mai ales pentru că a avut curajul să aducă pe lume un copil, în ciuda avertismentelor medicilor cum că şi-ar putea pierde viaţa sau că băieţelul i-ar putea moşteni boala.

De trei ani, Amanda se iubeşte cu Steven Fyfe, un bărbat cu şase ani mai mic, dar cu un metru mai înalt. Acum aproape un an şi jumătate, iubirea celor doi a devenit şi mai frumoasă, pentru că Amanda l-a adus pe lume pe fiul lor, Aidan, căruia cei doi încearcă să îi ofere o copilărie fericită. Aidan este un copil care se dezvoltă normal, aşa că are toate şansele să îşi ajungă tatăl în înălţime atunci când va fi mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici