Cea mai murdară meserie din România, căutată de Mike Rowe de la Discovery Channel

Mike Rowe, prezentatorul emisiunii "Meserii murdare / Dirty Jobs" de pe Discovery Channel, caută, prin intermediul YouTube, cele mai murdare meserii din lume, dar şi din România, informează televiziunea.

247 afișări
Imaginea articolului Cea mai murdară meserie din România, căutată de Mike Rowe de la Discovery Channel

Cea mai murdară meserie din România, căutată de Mike Rowe de la Discovery Channel

Mike Rowe, prezentatorul emisiunii "Meserii murdare / Dirty Jobs" de pe Discovery Channel, a încercat până în prezent circa 200 de job-uri.

În prezent, Mike Rowe caută o meserie murdară pe care nu a mai încercat-o, după ce a curăţat măruntaie de peşte sau rămăşiţe de gândaci, a reciclat resturi de mâncare, a desfundat fose septice sau a castrat oi, alături de oamenii care fac asta în fiecare zi.

Astfel, "meseriaşii murdari" din toate ţările pot să încarce filmuleţe cu joburile pe care ei le consideră potrivite pentru show-ul "Dirty Jobs", pe YouTube.

Cele mai interesante propuneri vor fi puse în practică de Mike Rowe, care va veni, alături de echipa sa, în ţara de unde provine ideea.

Pentru emisiunea "Meserii murdare", Mike Rowe străbate SUA pentru a studia diverşi muncitori anonimi şi meseriile neobişnuite, dar absolut vitale, pe care le practică. Mike face cunoştinţă cu oameni care muncesc din greu, trecând peste orice spaime, pericole şi chiar mirosuri insuportabile, pentru a-şi îndeplini sarcinile de zi cu zi.

Emisiunea "Meserii murdare" este difuzată pe Discovery Channel, în fiecare duminică, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici