Cea mai romantică cerere în căsătorie? Modul inedit în care un bărbat i-a pus marea întrebare iubitei - VIDEO

Inventivitatea unor bărbaţi nu are limite atunci când când trebuie să pună marea întrebarea către iubite. Planul complex al unui american a dat roade până la urmă, prietena lui răspunzând pozitiv cererii în căsătorie.

4983 afișări
Imaginea articolului Cea mai romantică cerere în căsătorie? Modul inedit în care un bărbat i-a pus marea întrebare iubitei - VIDEO

Cea mai romantică cerere în căsătorie? Modul inedit în care un bărbat i-a pus marea întrebare iubitei

Jack, din Boston, şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod cel puţin inedit. Acesta a aranjat ca o mulţime de străini să-i ofere Teresei Elsey câte o floare.

Pentru Teresa trebuia să fie o întâlnire normală cu iubitul după muncă, dar drumul până la Institutul Contemporan de Artă s-a dovedit a fi plin de surprize, informează Daily Mail.

Primul străin care i-a oferit flori Teresei a fost refuzat de aceasta, dar după ce s-a întâlnit cu prietenul ei, a început să primească florile din partea străinilor.

Florile încep să fie din ce în ce mai multe în timp ce cuplul se apropie de destinaţia finală pentru întâlnirea programată. La un moment dat, oamenii stau la coadă pentru a-i oferi fetei câte o floare. Teresa ţine deja cu greu toate florile primite.

Între timp, Jack se furişează şi îşi pune pe el un frac pentru a pune marea întrebare. O duce apoi pe Teresa pe o bancă pregătită special pentru a o cere în căsătorie.

"Teresa Elsey, vrei să te căsătoreşti cu mine?". "Bineînţeles", a fost răspunsul fetei. 

Răspunsul a stârnit aplauzele publicului care urmărea scena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici