Cum se poate construi o casă într-o singură zi - VIDEO

Profesorul Behrokh Khoshnevis de la University of Southern California a descoperit o tehnologie ce permite construcţia unei case în numai 24 de ore.

11274 afișări
Imaginea articolului Cum se poate construi o casă într-o singură zi - VIDEO

Cum se poate construi o casă într-o singură zi

Contour Crafting utilizează tehnologia 3D pentru construcţia locuinţelor, profesorul Behrokh Khoshnevis susţinând că într-o singură zi poate fi construită în întregime o casă, incluzând instalaţiile sanitare şi electrice.

Profesorul este de părere că actualele modalităţi de construcţie a caselor sunt lente, necesită muncă intensă şi sunt foarte costisitoare, informează dailymail.co.uk.

Pereţii sunt construiţi strat cu strat folosind armături automate, iar instalaţiile sanitare şi electrice sunt adăugate tot în timpul procesului de construcţie.

Behrokh Khoshnevis afirmă că tehnologia sa reduce în mod considerabil, pe lângă timpul necesar construirii unui imobil, costurile ridicării unei case.

Tehnologia a fost dezvoltată în mai mulţi ani şi a fost prezentată la conferinţa TEDx din luna februarie. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici