VIDEO amuzant: Cum mănâncă un "slow loris" orez

Un animal "slow loris" care mănâncă orez este protagonistul unui videoclip care face senzaţie pe internet.

20087 afișări
Imaginea articolului VIDEO amuzant: Cum mănâncă un "slow loris" orez

VIDEO amuzant: Cum mănâncă un "slow loris" orez

Imaginile de la începutul videoclipului arată cum animalul, care se află într-o cutie, este hrănit cu orez. Acesta întinde o lăbuţă şi ia singur grăuntele de hrană care i se oferă.

În continuare, "slow loris" este filmat în afara cutiei, mâncând orez şi uitându-se la camera de filmat şi la persoana care îl hrăneşte. Pe tot parcursul videoclipului, animalul ţine într-una dintre lăbuţe o furculiţă.

"Slow loris" este o primată care trăieşte în Asia de sud-est. Este perfect adaptat la viaţa în copaci, iar membrele sunt asemănătoare cu mâinile şi picioarele oamenilor. Este un animal nocturn ai cărui ochi extrem de mari îl ajută să vadă în întuneric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici